Ypto
Ypto
Information Technology & Services
201-500
Belgium

Achter de schermen impact creëren 

Heb jij de NMBS-app op je smartphone staan? Of heb je al eens een ticket gekocht aan een ticketautomaat? Dan ben je onbewust in aanraking gekomen met Ypto. Want achter elk NMBS-scherm zit een Ypto-medewerker. 

Ypto is een dochteronderneming van NMBS. Wij leveren niet alleen IT-diensten, maar doen nog veel meer. Onze missie is om NMBS te transformeren naar een digitale, innovatieve en moderne spoorwegoperator. Dat doen we door processen te digitaliseren, digitale oplossingen te bedenken voor NMBS-medewerkers en treinreizigers, en door aandacht te schenken aan innovatie. Dat doen we uiteraard niet alleen. Wij werken in nauwe samenwerking met onze klant, NMBS, en onze IT-partner, TCS.  

Met onze projecten creëren wij impact op wel 250 miljoen treinreizigers en 17.500 NMBS-medewerkers. Ook al bevinden wij ons achter de schermen, we zijn trots op wat we doen! 
 

Wij zoeken nieuw talent! 

Onze missie is er van achter de schermen voor zorgen dat NMBS én haar reizigers vlot vooruit kunnen blijven gaan. En daar zoeken we mensen voor met de juiste ingesteldheid.  

Vind je initiatief nemen vanzelfsprekend? Vind je het belangrijk om niet alleen jouw klant maar ook je collega’s nog beter te helpen? En heb je gewoon zin om achter de schermen te werken aan projecten met impact? Dan hoor jij misschien wel thuis bij Ypto!