Data Engineer

Word jij geïnspireerd door data in de brede zin van het woord? Hou je ervan om data pipelines te bouwen en data te transformeren zodat deze in efficiënte data modellen passen Wil jij met de nieuwste technologieën in de cloud werken?

Dan ben jij de Data Engineer die wij zoeken!

Ga jij de uitdaging aan?

Als Data Engineer werk je samen met een innovation driven team. Jij bent degene die het mogelijk maakt voor onze klanten om inzicht te krijgen in hun bedrijf, zodat zij efficiënter en effectiever kunnen werken.

Je werkt met de nieuwste technologieën in de cloud, zodat je de eindgebruikers zowel streaming- als geprepareerde datasets kunt aanleveren.

Ben jij de geknipte persoon voor deze job?

Als Data Engineer bij ACA:

 • Ontwerp en ontwikkel je data integratie oplossingen, en transformeer je data in een datamodel dat het beste past bij de noden van de klant.
 • Werk je nauw samen met data source experts en rapporteringsteams. Je beheert alle data, zowel de gestructureerde als ongestructureerde.
 • Ben je een SQL expert (of wil je er één worden) en kijk je er naar uit om als consultant aan de slag te gaan.
 • Heb je ervaring met Business Intelligence / Data Warehouse concepten, of ben je bereid om je hierin te verdiepen.
 • Ben je een gemotiveerde teamplayer die resultaatgedreven werkt, en heb je een proactieve mindset.
 • Spreek je vloeiend Nederlands, en beheers je het Engels goed.

Waarom werken bij ons?

 • Innovatieve werkomgeving: je werkt met de nieuwste technologie en tools in een omgeving die innovatie uitademt.
 • Een aantrekkelijk loon, een bedrijfswagen, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, MacBook Pro en nog veel meer.
 • Leren & groeien: bij ACA heeft iedereen een on-the-job coach. Je beschikt over een persoonlijk evolutieplan met een budget voor technische en professionele trainingen en heel wat kansen om bij te leren.
 • We’ve got your back: we voorzien een uitgebreid gezondheids- en verzekeringsplan om tegemoet te komen aan jouw noden. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat onze collega’s gelukkig zijn, o.a. door een goede work-life balans, de juiste tools te voorzien, enzovoort.
 • Onze unieke bedrijfscultuur: je bent deel van een passioneel en hardwerkend team dat trots is op hun verwezenlijkingen. ACA is een plek waar teamwork, transparantie, kennisdeling en erkenning centraal staan.
 • Jij staat centraal: wij zijn gedreven door onze teamleden waarbij iedereen hun steentje bijdraagt, maar waar plaats is voor heel wat fun. Een fantastisch team werkt niet alleen samen, maar maakt ook samen plezier. Daarom organiseren we heel wat activiteiten binnen en buiten onze kantoren en vertrekken we elk jaar op een spetterend ACA-weekend!

 

 

Ons sollicitatieproces:

 1. Vul het sollicitatieformulier in of solliciteer direct via LinkedIn.
 2. Wij bekijken je CV, waarna de hiervoor verantwoordelijke recruiter contact met je opneemt. Om elkaar wat beter te leren kennen, bellen we even.
 3. Indien het telefoongesprek voor ons beiden een feel good moment is, nodigen we je uit voor een interview om je motivatie, ervaring en ambitie van dichterbij te bekijken.
 4. Als het interview goed afloopt, doen we je een aanbod!
 5. Hoera! Je bent nu officieel een ACA’er. We kijken er naar uit om met je samen te werken!